חברת לגין אריזת מזון פיתחה ומייצרת מגוון רחב של קופסאות למוצרי דגים ובשר. לייצור קופסאות אלו אנו משתמשים בשתי טכניקות ייצור
שונות. האחת – קופסא שלושה חלקים (open top) בטכנולוגיה הרגילה
בריתוך, והשנייה בכבישה (שני חלקים) המאפשרת ליצור קופסאות מרובעות ואובליות לצד קופסאות עגולות. חברת לגין אריזות מזון נמצאת בחזית הטכנולוגיה בתחום ייצור הקופסאות למוצרי דגים.
הקופסאות מודפסות ע"פ דרישת הלקוח ונסגרות במכסי פתח קל או מכסה רגיל ע"פ דרישות הלקוח. קופסאות אלו של מוצרי בשר ודגים מצופות בלכה פנימית השומרת על מראה מוצר המזון בתוך הקופסא וכמו כן מאפשרת לשלוף אותו בקלות מהקופסא.